Ajax Overweegt Verrassende Terugkeer van Antony, United Staat Open voor Verhuur

Nieuws
maandag, 14 oktober 2024 om 11:59
antony ajax
Ajax zou mogelijk een verrassende zet willen doen om Antony terug naar Amsterdam te halen, meldt CaughtOffside. De Braziliaanse vleugelspeler mag in de winter op zoek naar een nieuwe club, waarbij Ajax een van de geïnteresseerde partijen zou zijn. Naast Ajax zouden ook Premier League-clubs Newcastle United en Crystal Palace interesse tonen in de buitenspeler van Manchester United.

United Bereid Antony te Laten Gaan

Antony, die bij Manchester United moeite heeft om een vaste basisplaats te veroveren, zou deze winter tijdelijk of zelfs definitief kunnen vertrekken. Volgens CaughtOffside, waar ook transferexpert Fabrizio Romano aan bijdraagt, is Manchester United van plan Antony van de hand te doen door zijn tegenvallende prestaties en beperkte speeltijd. Hoewel er nog geen officiële bevestiging is, zou een verhuurperiode momenteel het meest realistisch zijn, aangezien een permanente transfer door zijn huidige vorm minder aantrekkelijk lijkt voor geïnteresseerde clubs.

Ajax Staat Open voor Rentree van Antony

Ajax staat volgens de geruchten open voor een terugkeer van Antony. De Braziliaanse aanvaller maakte tijdens zijn eerdere periode bij de club een sterke indruk en speelde een sleutelrol in het succes van de Amsterdammers. Een tijdelijke terugkeer naar Ajax zou Antony de kans kunnen geven om weer op het hoogste niveau te presteren en zijn vorm terug te vinden.

Engelse Clubs Ook in de Race

Naast Ajax zijn er ook Engelse clubs die Antony graag zouden willen toevoegen aan hun selectie. Zowel Newcastle United als Crystal Palace hebben hun zinnen gezet op versterking van hun aanvalslinie, en Antony zou een mogelijke optie zijn. Beide clubs overwegen een verhuur in januari als een haalbare optie.