Beelen mogelijk inzetbaar voor Feyenoord tegen Bayer Leverkusen; Hwang klaar voor debuut

Nieuws
woensdag, 18 september 2024 om 14:25
1000001222
Thomas Beelen en Anis Hadj Moussa terug op training; Bart Nieuwkoop afwezig; In-beom Hwang kan debuteren in Champions League-duel.
Thomas Beelen is donderdagavond mogelijk beschikbaar voor Feyenoord in het thuisduel tegen Bayer Leverkusen. De 23-jarige verdediger moest in de rust van het gelijkspel tegen FC Groningen (2-2) noodgedwongen wisselen, maar trainde woensdag weer mee met de selectie. Dit duidt erop dat hij fit genoeg is voor de start van de Champions League.
Naast Beelen is ook Anis Hadj Moussa hersteld van zijn blessure. De Algerijnse international, die tegen Groningen niet in actie kwam, lijkt eveneens terug te keren in de wedstrijdselectie. Ramiz Zerrouki, die afgelopen weekend geschorst was, is ook weer beschikbaar voor trainer Brian Priske.
Bart Nieuwkoop zal de komende wedstrijden echter ontbreken. De 28-jarige vleugelverdediger, die tegen Groningen nog 62 minuten speelde, ontbrak tijdens de afsluitende training en mist zowel het duel met Bayer Leverkusen als de wedstrijd tegen NAC Breda.
Het meest positieve nieuws voor Feyenoord is de beschikbaarheid van miljoenenaanwinst In-beom Hwang. De 27-jarige Zuid-Koreaanse middenvelder kan donderdag zijn debuut maken voor de Rotterdamse club. Hij stond woensdag op het trainingsveld en lijkt klaar voor zijn eerste minuten.
Trainer Brian Priske moet het tegen Bayer Leverkusen nog wel doen zonder Quilindschy Hartman, Hugo Bueno en Calvin Stengs. De Duitse kampioen mist in De Kuip alleen Exequiel Palacios.
Priske geeft woensdagmiddag om 15:00 uur een persconferentie in aanloop naar het Champions League-duel. De aftrap in De Kuip is donderdagavond om 18:45 uur.