Erik ten Hag blijft aan als Manchester United-manager na zes uur crisisberaad

Nieuws
woensdag, 09 oktober 2024 om 17:16
25 gettyimages 2166227347
Erik ten Hag blijft voorlopig de manager van Manchester United, ondanks de immense druk die op hem rust. Dit is het resultaat na een urenlang crisisberaad van de club, zo melden bronnen aan ESPN. De beslissing kwam na vergaderingen waarbij de belangrijkste figuren van de club betrokken waren.

Het Crisisberaad

Eerder op de dag meldde journalist Sam C., die bekendstaat om zijn betrouwbare informatie, dat Ten Hag voorlopig zou aanblijven bij Manchester United. Dinsdag kwamen de hoogste functionarissen van de club samen, waaronder CEO Omar Berrada, sportief directeur Dan Ashworth, technisch directeur Jason Wilcox en INEOS-directeur Sir Dave Brailsford. Het beraad, dat al langere tijd op de agenda stond, duurde maar liefst zes uur.

Voorbereidingen op Volgende Wedstrijd

Ondanks de druk blijft Ten Hag zich richten op zijn werkzaamheden als manager. Hij bereidt zich voor op de eerstvolgende wedstrijd tegen Brentford op 19 oktober, direct na de interlandperiode. Deze voorbereidingen voert hij vanuit zijn vakantieadres, waar hij de komende dagen doorbrengt. Ten Hag zal koste wat kost willen winnen, aangezien Manchester United momenteel de veertiende plaats inneemt in de Premier League.