Ajax Legends vs Real Madrid Legends Uitverkocht: Grote Namen in de Johan Cruijff ArenA

Nieuws
maandag, 14 oktober 2024 om 17:06
dlbeatsnoopcom 3000 odv1whnqqo
De Johan Cruijff ArenA is op 17 november het podium voor een feestelijke wedstrijd tussen de Ajax Legends en Real Madrid Legends, en het stadion is nu al volledig uitverkocht. De Amsterdamse club kondigde met trots aan dat de kaarten voor deze unieke ontmoeting, waarvan de opbrengsten naar de Ajax Foundation gaan, razendsnel de deur uit waren.

Grote Namen op het Veld

Het duel belooft een feest voor voetballiefhebbers te worden, met veel grote namen uit het verleden van beide clubs. Ajax wordt gecoacht door Louis van Gaal, Danny Blind en Sjaak Swart, en spelers als Edwin van der Sar, Siem de Jong, Ronald en Frank de Boer en Jari Litmanen zullen hun opwachting maken.
Aan de kant van Real Madrid staan onder andere Christian Karembeu, Iker Casillas en Steve McManaman op het veld. Clarence Seedorf speelt een bijzondere rol en zal voor beide teams één helft spelen.

Viering van 125 Jaar Ajax

De wedstrijd op 17 november markeert het begin van de viering van het 125-jarig bestaan van Ajax, dat precies 125 dagen later gevierd zal worden. De kraker tussen de Ajax en Real Madrid Legends is daarmee de officiële aftrap van een reeks festiviteiten.