Bondscoach Regragui verwacht snelle terugkeer Mazraoui bij club en Marokko

Nieuws
zaterdag, 12 oktober 2024 om 13:07
noussair mazraoui
Walid Regragui, bondscoach van Marokko, verwacht dat Noussair Mazraoui snel weer in actie kan komen voor zowel zijn club als het nationale elftal. Tijdens een persmoment benadrukte Regragui dat de hartproblemen van de rechtsback van Manchester United niet ernstig zijn. Mazraoui onderging onlangs een operatie om lichte hartproblemen te verhelpen, een ingreep die puur uit voorzorg werd uitgevoerd.
Regragui wilde speculaties over een langere absentie van Mazraoui tegengaan en maakte duidelijk: "Het is niet dat hij aan een gevaarlijke ziekte lijdt. We hopen dat hij er in november gewoon weer bij is."

Operatie Uit Voorzorg

De 26-jarige ex-Ajacied meldde zich af voor de huidige interlandperiode van Marokko. De Marokkaanse nationale ploeg speelt zaterdag een kwalificatiewedstrijd voor de Afrika Cup tegen de Centraal-Afrikaanse Republiek en neemt het dinsdag opnieuw op tegen dezelfde tegenstander. In november staan kwalificatiewedstrijden tegen Gabon en Lesotho op het programma.
Mazraoui kwam op 6 oktober nog in actie in de laatste competitiewedstrijd voor de interlandbreak, toen Manchester United met 0-0 gelijkspeelde tegen Aston Villa. De Premier League gaat voor het team van Erik ten Hag op 19 oktober verder met een thuiswedstrijd tegen Brentford. Het is nog onduidelijk wanneer Mazraoui exact weer in actie kan komen, maar de verwachting is dat hij snel terug zal zijn.