Chris Woerts voorspelt snelle terugkeer Justin Bijlow als eerste keeper van Feyenoord

Nieuws
woensdag, 25 september 2024 om 19:43
chris woerts vandaag inside
Chris Woerts verwacht dat Justin Bijlow binnenkort weer onder de lat staat als eerste doelman van Feyenoord. In de podcast SPORTCLASH uit de sportmarketeer kritiek op trainer Brian Priske, die volgens hem een valse start heeft gemaakt door Timon Wellenreuther als nummer één te kiezen.
"Priske heeft drie fouten gemaakt sinds zijn aantreden bij Feyenoord," begint Woerts. "Allereerst door Wellenreuther op te stellen als eerste keeper. Een blunder van de bovenste plank, want iedereen bij Feyenoord is ervan overtuigd dat Justin Bijlow de nummer één is. Hij heeft het niveau van het Nederlands elftal en hoort gewoon te spelen."
Woerts is stellig in zijn voorspelling: "Wellenreuther heeft voorlopig zijn laatste wedstrijd als basisspeler voor Feyenoord gespeeld. Ik verwacht dat Priske volgende week Bijlow weer opstelt. Dat is de eerste fout die hij gaat herstellen."
Daarnaast prijst Woerts het feit dat Priske inmiddels gestopt is met het houden van een 'huddle' in de middencirkel voorafgaand aan wedstrijden. "Dat belachelijke gedoe hoort niet bij Feyenoord. Het is geen kleuterklas of circusact. Gelukkig is hij daarmee gestopt en heeft hij daarvan geleerd."
De derde fout die volgens Woerts is hersteld, is het spelen met een driemansverdediging. "Priske dacht met een driemansdefensie te kunnen spelen, maar is inmiddels teruggeschakeld naar 4-3-3. Hij had veel ellende kunnen voorkomen door naar de stem van het volk te luisteren. Het volk heeft altijd gelijk."
Feyenoord speelt zaterdagavond een uitwedstrijd tegen NEC. Ondanks de voorspellingen van Woerts lijkt het er voorlopig niet op dat Priske Wellenreuther op de bank zet en Bijlow weer als eerste keeper opstelt.