MrBeast overweegt Lionel Messi in te schakelen om YouTube-strijd met Cristiano Ronaldo te winnen

Nieuws
donderdag, 03 oktober 2024 om 15:49
mrbeast messi cristiano ronaldo youtube
Cristiano Ronaldo heeft recent de YouTube-wereld betreden met zijn "UR Cristiano"-kanaal en brak direct het record voor de snelste groei in abonnees binnen een maand. Dit record werd eerder in handen gehouden door de populaire YouTuber MrBeast, oftewel Jimmy Donaldson, die sinds 1 juni 2024 aan de top van de YouTube-abonneelijst staat met maar liefst 318 miljoen volgers. Het succes van Ronaldo vormt nu echter een bedreiging voor Donaldsons dominantie, vooral gezien Ronaldo’s gigantische volgersaantallen op platforms zoals Instagram, waar hij al de meest gevolgde persoon ter wereld is.

MrBeast overweegt Messi in te schakelen

MrBeast erkent de uitdaging die Ronaldo’s YouTube-kanaal met zich meebrengt en sprak hierover tijdens de IMPAULSIVE-podcast van Logan Paul. Hij vertelde: “Ik brak het wereldrecord voor de meeste abonnees in een maand, en twee maanden later komt Ronaldo met zijn kanaal." Hij gaf toe dat Ronaldo’s succes “imposant” is en dat, als er iemand is die hem zou kunnen inhalen, het waarschijnlijk Ronaldo zal zijn.
Toch is MrBeast niet van plan zich zomaar gewonnen te geven. In een poging zijn voorsprong te behouden, hintte hij naar een mogelijke samenwerking met Lionel Messi, Ronaldo's eeuwige rivaal. "Als ik een Messi-samenwerking moet doen om aan kop te blijven, dan is dat wat ik ga overwegen," zei hij.
De strijd om de meeste YouTube-abonnees lijkt daarmee een nieuw hoofdstuk te krijgen, waarbij twee van de grootste sporticonen ter wereld mogelijk betrokken worden in de competitie tussen de top-YouTuber en Ronaldo.