Pitch Invader Maakt Selfie met Ronaldo Tijdens 3-1 Zege van Portugal op Polen

Nieuws
zaterdag, 12 oktober 2024 om 23:32
ronaldoselfie
Tijdens de 3-1 overwinning van Portugal op Polen in de Nations League vond een opmerkelijk moment plaats. Na het tweede doelpunt van Cristiano Ronaldo naderde een veldbestormer de sterspeler van Al-Nassr met een onverwachte vraag: een selfie. Ronaldo gaf de beveiliging vriendelijk het teken om afstand te houden, zodat de fan snel zijn foto kon nemen voordat de wedstrijd werd hervat.

Ronaldo Staat Selfie Toe Tijdens Overwinning van Portugal

Hoewel veldbestormingen normaal gesproken streng worden aangepakt, leek Ronaldo weinig onder de indruk van het incident. Nadat hij Portugal op een 2-0 voorsprong had gebracht, stemde de 39-jarige ster toe om een selfie te maken met de fan, waarna het spel zonder vertraging werd hervat. De actie had geen invloed op het verloop van de wedstrijd, waarin Portugal comfortabel met 3-1 won.

Portugal Dichtbij Kwartfinales van de Nations League

Met drie overwinningen uit evenveel wedstrijden is Portugal uitstekend op koers in de Nations League. Na doelpunten van Bernardo Silva, Ronaldo en een eigen doelpunt van Jan Bednarek, staat het team van Roberto Martinez stevig bovenaan in de groep. Mocht Portugal aankomende week ook van Schotland winnen, dan is de plek in de kwartfinales van het toernooi al verzekerd.