Farioli Houdt Ajax-Spelers voor Vergadering na Gelijkspel: Rensch Tevreden met Nieuwe Rol

Nieuws
dinsdag, 24 september 2024 om 19:23
download 1
Na het teleurstellende 1-1 gelijkspel tegen Go Ahead Eagles mochten de Ajax-spelers niet direct naar huis. Trainer Francesco Farioli besloot na aankomst in Amsterdam een spoedvergadering te houden om het team te laten reflecteren op de wedstrijd. Verdediger Devyne Rensch onthulde tegenover Ajax TV dat de coach direct wilde spreken over wat er beter moet, met het oog op de volgende belangrijke wedstrijd tegen Besiktas in de Europa League.
“We hebben het gehad over wat er mis ging en wat er beter moet in de opbouw en het drukzetten,” aldus Rensch. “Het is belangrijk dat we dit soort zaken direct oppakken, want de volgende uitdaging staat alweer voor de deur.”
Rensch ging verder in op zijn nieuwe rol onder Farioli. Hij is tevreden met de vrijheid die hij krijgt in de opbouw en de aanval. "In mijn nieuwe rol kan ik mijn diepteruns maken en zelfs op het middenveld komen. Dat zijn de plekken waar mijn grootste kwaliteiten liggen," vertelt de verdediger. Hij is blij met het vertrouwen dat hij van Farioli krijgt en benadrukt dat hij zich fit en goed voelt.
Ondanks dat Ajax als team nog stappen moet maken, ziet Rensch persoonlijke groei. "Ik voel me fit, zit lekker in mijn vel, en ik ben blij dat ik veel speel. Nu moet ik deze lijn doorzetten en zorgen dat ik een belangrijke rol speel in de opbouw en het aanvallen van de tegenstander," aldus een vastberaden Rensch.