Feyenoord Lanceert Pro-versies van Uit- en Thuisshirts voor Supporters

Nieuws
dinsdag, 24 september 2024 om 22:44
1000003461
Supporters van Feyenoord kunnen vanaf vandaag de pro-versies van zowel het uit- als thuisshirt bemachtigen. De club heeft de prijs voor deze authentieke tenues vastgesteld op 140 euro, een stijging ten opzichte van vorig seizoen, toen de shirts nog 125 euro kostten.
De pro-versies zijn identiek aan de shirts die door de spelers op het veld worden gedragen en bevatten geavanceerde technologieën om optimaal comfort te bieden tijdens het sporten. "De shirts zijn voorzien van laser gesneden gaatjes op belangrijke warmtezones," communiceert Feyenoord. Deze verbeterde ventilatie zorgt ervoor dat zweet makkelijker wordt afgevoerd, waardoor het shirt droog blijft en het comfort behouden blijft.
De laatste weken waren de replica-versies al beschikbaar voor fans, maar deze beschikken niet over de vochtregulerende technologie van het sportmerk Castore. Ook is de pro-versie voorzien van een bedrukte ronde halslijn, die het ontwerp compleet maakt. Naast de shirts zijn er ook pro-versies van de shorts beschikbaar, voor een prijs van 60 euro. Momenteel zijn er drie verschillende versies van de shorts verkrijgbaar.
Woensdagochtend om 9:30 zal Feyenoord ook het nieuwe derde shirt lanceren, een groen-wit tenue dat verkrijgbaar zal zijn in de Fanshops. De club verwacht een grote toestroom van supporters, aangezien de onthulling van het tenue zeer positief is ontvangen. Fans die het shirt willen bemachtigen, wordt aangeraden om op tijd bij de winkels te zijn, gezien de hoge verkoopverwachtingen.