FC Twente Gelooft in Stunt tegen Manchester United: 'Wij Kunnen Ze Pijn Doen'

Nieuws
dinsdag, 24 september 2024 om 19:18
fc twente ziet kansen tegen manchester united dit is geen uitje voor ons 1
FC Twente maakt zich op voor een van de grootste wedstrijden van de afgelopen jaren. In de eerste speelronde van de Europa League treft het team van Joseph Oosting Manchester United op Old Trafford. Ondanks het zware programma, heeft Oosting er alle vertrouwen in dat zijn team een resultaat kan behalen. "Als wij echt durven te voetballen, denk ik dat wij kansen kunnen creëren. We kunnen ze pijn doen in de omschakeling," vertelde de trainer op de persconferentie.
Twente bereikte de Europa League nadat het in de voorrondes van de Champions League verloor van Red Bull Salzburg. Toch ziet Oosting deze kans als een manier om te bewijzen dat zijn ploeg op dit niveau thuishoort. "We zijn hier omdat we derde van Nederland zijn geworden. We kunnen laten zien dat we hier terecht zijn."
Spits Sam Lammers, die naast Oosting op de persconferentie zat, kon zijn enthousiasme niet verbergen. "Het is een van de grootste stadions en clubs ter wereld. Het is geweldig om hier te mogen spelen."
FC Twente reist met vierduizend fans naar Manchester, waar het woensdag om 21.00 uur de aftrap geeft tegen het team van voormalig Twente-speler Erik ten Hag. Manchester United kende een stroeve start van het seizoen, waardoor de Tukkers hopen op een stunt.