Feyenoord lanceert 'This is us'-campagne voor Champions League-duel tegen Bayer Leverkusen

Nieuws
donderdag, 19 september 2024 om 10:36
1000001306
Rotterdammers zetten stad en stadion in het teken van Europese rentree met speciale acties en promoties
Feyenoord begint vandaag aan de vernieuwde Champions League met een thuiswedstrijd tegen Bayer Leverkusen. Ter ere van deze belangrijke gebeurtenis presenteert de club de 'This is us'-campagne, die zowel online als in de stad, als in en rondom het stadion tot uiting komt.
Supporters werden donderdagochtend wakker met een indrukwekkende Matchday-video op de sociale mediakanalen van de club. In deze video spelen zowel spelers als fans de hoofdrol, wordt de spanning richting de wedstrijd opgebouwd en wordt benadrukt wat Feyenoord zo uniek maakt.
Maar niet alleen online staat alles in het teken van de eerste Europese wedstrijd van het seizoen. In het centrum van Rotterdam, op het Eendrachtsplein, is een speciale container geplaatst. Deze installatie laat het lijken alsof supporters door de beroemde spelerstunnel lopen om vanuit daar het hoogste voetbalpodium te betreden.
Daarnaast kunnen fans die de tram richting De Kuip nemen, verrast worden door een voertuig dat volledig in Champions League-stijl is aangekleed met 'This is us'-bestickering. Bij het openen van de deuren stappen reizigers binnen via chique gordijnen in de kleuren van het grootste clubtoernooi van Europa.
De Kuip in Champions League-stijl
Ook De Kuip zelf is volledig klaargestoomd voor de Champions League. Rondom het stadion is de 'This is us'-campagne zichtbaar, terwijl op en rond het veld en de tribunes het herkenbare blauw en de sterren van het miljardenbal prominent aanwezig zijn. De club wil hiermee niet alleen de spelers extra motiveren, maar ook de supporters een onvergetelijke avond bezorgen.
Voorprogramma met DJ Panic
De Kuip opent vandaag om 16:45 uur, twee uur voor de aftrap van de wedstrijd tegen Bayer Leverkusen. Een half uur voor de wedstrijd begint een optreden van DJ Panic, die vanaf vak Z het stadion zal opzwepen richting de aftrap. Feyenoord hoopt met deze extra's de sfeer tot een hoogtepunt te brengen en zo een echte Europese avond te creëren.
Volg de wedstrijd live
De wedstrijd tussen Feyenoord en Bayer Leverkusen is donderdagavond om 18:45 uur en wordt uitgezonden op Ziggo Sport. Fans die er niet bij kunnen zijn in De Kuip, kunnen de wedstrijd dus live volgen en niets missen van de Europese rentree van hun club.