Ihattaren klaar voor mogelijk debuut bij RKC tegen oude club Ajax

Nieuws
zondag, 29 september 2024 om 12:17
1000001383
Mohamed Ihattaren kan zondagmiddag uitgerekend tegen zijn oude club Ajax zijn debuut maken voor RKC Waalwijk. De 22-jarige middenvelder is door trainer Henk Fraser voor het eerst opgenomen in de wedstrijdselectie, zo meldt ESPN. Het zou Ihattaren's eerste officiële wedstrijd zijn sinds ruim twee jaar.

Snelle integratie bij RKC

Ihattaren sloot pas een week geleden aan bij RKC, maar heeft indruk gemaakt tijdens de trainingen. De voormalig speler van PSV, Juventus en Ajax heeft de afgelopen tijd intensief gewerkt aan zijn fysieke gesteldheid, geholpen door een team van specialisten. Dit harde werk wordt nu al beloond met een plekje in de wedstrijdselectie.
Trainer Henk Fraser liet eerder deze week al doorschemeren dat hij hoge verwachtingen heeft van Ihattaren. "Hij is verder dan velen denken," zei Fraser in een interview met Voetbal International. Het lijkt erop dat de oefenmeester zelfs overweegt om het voormalig toptalent tegen Ajax minuten te laten maken. De wedstrijd begint zondag om 16.45 uur.

Ambities van Ihattaren

In een recent interview met VoetbalPrimeur gaf Ihattaren al een inkijkje in zijn doelen voor de toekomst. Na een moeilijke periode is hij vastberaden om zijn carrière nieuw leven in te blazen, te beginnen bij RKC Waalwijk. Een optreden tegen zijn oude club Ajax zou een veelbelovende eerste stap zijn.