Timber baalt van gelijkspel tegen NEC: 'Er ontbreekt vertrouwen bij Feyenoord

Nieuws
zaterdag, 28 september 2024 om 21:15
copyright proshots 26354162 large
Quinten Timber is zwaar teleurgesteld na het vierde puntenverlies van Feyenoord dit seizoen. De Rotterdammers kwamen zaterdagavond niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen NEC, en de aanvoerder merkt dat het vertrouwen binnen de ploeg ontbreekt om wedstrijden naar hun hand te zetten.
Direct na afloop van de wedstrijd gaf Timber zijn kijk op de situatie voor de camera van ESPN. "In de tweede helft gebeurt er gewoon te weinig, ik weet niet precies waardoor dat komt," zei Timber, die zag hoe Jordan Lotomba vlak voor tijd nog de gelijkmaker produceerde. "Ik denk dat er nog niet genoeg vertrouwen is om het in één keer om te draaien. Daar moeten we zeker aan werken."
Ondanks dat NEC in de slotfase nog dicht bij de winnende treffer was, weigert Timber blij te zijn met een punt. "Nee, als Feyenoord moet je nooit tevreden zijn met een gelijkspel. We begonnen goed aan de wedstrijd en hadden gewoon op voorsprong moeten komen. Uiteindelijk maken we de 1-1, maar daarna moet je zorgen dat je niet verliest. NEC kreeg nog bijna een kans op de winst, maar gelukkig gebeurde dat niet."
Met dit gelijkspel blijft Feyenoord op de vijfde plaats staan in de Eredivisie, terwijl NEC een punt sprokkelt voor hun positie in de middenmoot.