Ihattaren mogelijk terug in Eredivisie tegen Ajax: Rentree bij RKC aanstaande

Nieuws
vrijdag, 27 september 2024 om 20:15
1000001383
Er bestaat een mogelijkheid dat Mohamed Ihattaren aankomende zondag zijn rentree maakt in de Eredivisie tijdens het thuisduel van RKC Waalwijk tegen Ajax. Volgens journalist Mike Verweij zou de 22-jarige middenvelder, die eerder speelde voor onder andere PSV en Ajax, wellicht deel uitmaken van de wedstrijdselectie van RKC.
In de Kick-off podcast van De Telegraaf werd de situatie van Ihattaren besproken. Presentator Pim Sedee vroeg zich af of de voormalig Ajacied en PSV’er klaar is voor een rentree tegen zijn oude club. "Ja, die kans is wel aanwezig," antwoordde Verweij.
Tijdens de podcast kwamen ook de uitspraken van Ihattarens psychiater, Bram Bakker, ter sprake. Bakker suggereerde eerder dat Ihattaren binnen zes maanden terug zou kunnen keren in het Nederlands elftal. Deze uitspraak zorgde voor veel ophef, iets waar sportjournalist Valentijn Driessen op inging. "Die uitspraak zal hem blijven achtervolgen. Als hij zondag speelt en een fout maakt, wordt er direct aan die woorden herinnerd," aldus Driessen.
Desondanks zou het volgens Verweij bijzonder zijn als Ihattaren zijn rentree maakt tegen Ajax. RKC Waalwijk, dat momenteel op de laatste plaats staat met nul punten uit zes wedstrijden, treft Ajax zondag om 16.45 uur in het eigen Mandemakers Stadion. De Amsterdammers hebben zeven punten uit vier wedstrijden.