Ihattaren positief onthaald tijdens eerste training bij RKC Waalwijk

Nieuws
vrijdag, 20 september 2024 om 16:23
1000001644
Mohamed Ihattaren heeft zijn eerste training bij RKC Waalwijk met een glimlach afgewerkt. De donderdag gepresenteerde middenvelder werd door fans en medewerkers warm onthaald toen hij het trainingsveld betrad. De positieve energie spatte ervan af, met steunbetuigingen vanaf de zijlijn en vragen zoals "Mo, heb je er een beetje zin in jongen?" die de sfeer op het veld versterkten.
Een medewerker van RKC vroeg Ihattaren hoe hij zich voelde voor zijn eerste sessie. Zijn antwoord was helder: "Jazeker." Ihattaren, die eerder speelde voor PSV en Ajax, lijkt blij om een nieuwe start te maken in Waalwijk. De aanvallende middenvelder nam de tijd om met fans op de foto te gaan en straalde rust en zelfvertrouwen uit tijdens de door trainer Henk Fraser geleide training.
Ontspannen sfeer en enthousiasme
Tijdens de training maakte Ihattaren een ontspannen en gemotiveerde indruk. Regelmatig verscheen er een lach op zijn gezicht terwijl hij met zijn nieuwe teamgenoten op het veld stond. De supporters van RKC hopen dat de voormalig PSV'er snel zijn oude vorm terugvindt en de club kan helpen in de Eredivisie.
Voorbereiding op debuut
Ihattaren gaf in een kort interview met ESPN aan dat hij "heel snel" hoopt zijn debuut te maken voor RKC, al is nog niet duidelijk wanneer dat precies zal zijn. De middenvelder en RKC hebben beide grote verwachtingen voor dit nieuwe hoofdstuk in zijn carrière.