Kenneth Perez uit kritiek op PSV na beroep tegen schorsing van Peter Bosz

Nieuws
dinsdag, 15 oktober 2024 om 13:12
kennethperez
Kenneth Perez heeft stevige kritiek geuit op PSV en algemeen directeur Marcel Brands naar aanleiding van het besluit van de club om in beroep te gaan tegen de schorsing van trainer Peter Bosz. De ESPN-analist vindt het onbegrijpelijk dat de Eindhovenaren de schorsing aanvechten, ondanks de erkenning van Brands dat de uitspraken van Bosz over scheidsrechter Danny Makkelie ongepast waren.

Onbegrip bij Perez

Perez gaf tijdens het programma Voetbalpraat zijn ongezouten mening over de zaak. "Weet je wat ik niet begrijp? De woorden van Marcel Brands. Hij zegt dat we 'niet zo met scheidsrechters om moeten gaan', maar vervolgens gaat PSV wel in beroep tegen de schorsing. Dat maakt zijn woorden niets waard," aldus de Deen. Perez benadrukte dat PSV, door in beroep te gaan, een zwak signaal afgeeft.

Acceptatie van de Schorsing

Volgens Perez zou PSV de schorsing moeten accepteren als ze werkelijk achter de boodschap staan die Brands na de wedstrijd gaf. "Als je zegt dat dit niet de manier is waarop we met scheidsrechters omgaan, dan moet je de schorsing accepteren. Maar door in beroep te gaan, lijkt het alsof die woorden alleen maar voor de bühne waren," vervolgde Perez. Ook Kees Kwakman sloot zich hierbij aan en benadrukte dat PSV de consequenties moet accepteren.